Звездите често са много изобретателни, когато става дума за благотворителни каузи и безвъзмездна помощ.

След нещастието, сполетяло Япония, редица известни личности се включиха, за да помогнат на оцелелите.

Сред тях е и Гуен Стефани, която изглежда наистина съчувства на хората в Страната на изгряващото слънце. Младата майка, певица и актриса вече дари 1 милион долара за каузата Япония.

Освен това създаде специални тениски за своята модна марка L.A.M.B., а продажбите от тях ще бъдат използвани за възстановителни дейности на изток, съобщава БГНЕС. Освен това Стефани ще предложи дрехи от собствения си гардероб.

Решена да бъде докрай адекватна към нещастието на хората, Гуен дори реши да продаде един ден със себе си. Парите, които ще получи за това, разбира се ще отидат във фонд за набиране на средства, подпомагащи оцелелите след смъртоносното земетресение и последвалото цунами в Япония.

С риск да прозвучи цинично, дали в офертата е включено и нещо повече от среща с нея, не е уточнено. Ние лично се съмняваме, тъй като денят, прекаран с бившата вокалистка на No Doubt ще включва обяд и чай.

Ако оставим настрана хумора, ще похвалим Гуен и ще кажем, че ако имате интерес - търгът започва на 11 април и ще продължи две седмици.