Продължение от Годежни пръстени за милиони

Дженифър Лопес - 1,2 млн. долара
И нейните бракове са история, но затова пък си има цели два запомнящи се и доста скъпи годежни пръстена. Първият е от 2002 година, когато се сгоди за Бен Афлек - стойността на покупката е 1,2 млн. долара и представлява 6 каратов розов диамант. Година по-късно, когато Дженифър Лопес се раздели с Бен, в живота й се появи Марк Антъни. И за да не остане по-назад, той пък и купи син диамантен пръстен, който струваше 1 милион долара, но затова пък сините диаманти са изключително редки.


Катрин Зита Джоунс - 1 млн. долара
Много хора може да си мислят, че Майкъл Дъглас е прекалено стар за Катрин Зита Джоунс, но актьорът показа, че преди всичко е кавалер и изтънчен ценител на бижутата. Предлага й брак преди повече от 12 години, а изборът е повече от внушителен - 10-каратов с голям камък по средата и още 28 около него. Стойност - 1 милион долара.


Анджелина Джоли - 250 хил. долара
Слуховете за предстояща сватба за Бранджелина вече отшумяха, защото вече е официално оповестено, че двойката ще сключи брак. По-рано тази година Анджелина Джоли не беше съобщила, че Брад й е предложил, но наблюдателни фотографи не пропуснаха да снимат бижуто - 5 каратов диамант около който има още няколко инкрустирани. Цената му съвсем не е ниска спрямо останалите, защото се говори, че той е натоварен с повече история, отколкото със скъпоценни камъни. Специалисти твърдят, че преди време той бил в ко­лекцията на легендарната актриса Елизабет Тейлър.


Холи Бери - 200 хил. долара
Най-после нещо различно от диамант. В началото на годината актрисата Холи Бери получи предложение за брак от приятеля си Оливие Мартинес с красив пръстен с 4-каратов смарагд по средата. По думите на бижутера, изработил го, по него има скрити послания и символи, които описват историята на двойката. Стойността му е 200 хиляди долара.


Джесика Симпсън - 100 хил. долара
Още едно нетрадиционно решение за годежен пръстен. Джесика Симпсън получи от годеника си бижу с цена 100 хиляди долара, само че не с диамант, а с рубин.