.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Форумът на ONE ARCHITECTURE WEEK 2015 ще дискутира ролята на реката в съвременния град

LadyZone.bg | преди 4 години
ONE ARCHITECTURE WEEK
Тазгодишното издание на международния фестивал за архитектура ще се проведе от 18 до 27 септември в Пловдив. Тогава ще вземат участие специалисти в областта на архитектурата, интериора, ландшафта и градската среда

Акцент в осмото издание на международния архитектурен фестивал ONE ARCHITECTURE WEEK отново ще е професионалният Форум, в който ще вземат участие знакови лица на съвременната архитектура. Събитието ще се проведе на 26 септември в Държавна Опера Пловдив, "Пл. Централен" 1. Тази година ще участват шестима световноизвестни архитекти, урбанисти и ландшафтни архитекти.

Темата на фестивала е "ПРИ-ОБЩЕНА РЕКА", с която ONE ARCHITECTURE WEEK си поставя за цел да намери отговори на въпроса"

"Каква е ролята на реката в съвременния град?"

Международните лектори ще споделят своя опит по темата, обвързан с проектирането на пространствата на реките и в създаването на активни градски общности около тях.

Пейтър Вейнстра от водещото холандско студио "ЛОЛА Ландшафтни архитекти", който идва в България с подкрепата на Посолството на Холандия, ще разкаже как се прави иновативен ладшафтен дизайн на трудни места. Също така ще обясни колко е важна неуловимата променливост на средата и ще представи последната книга на студиото си - "Dutch Dikes".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?