Време е за прегръдка! – призовава ни лилавата кравичка на Milka през септември и ни кани да посетим Фестивала на нежността. Той преминава през седем български града – Стара Загора, Пловдив, Плевен, Русе, Варна, Бургас и София, за да ни припомни, че трябва да бъдем по-мили и добри един към друг.

Домакин на Фестивала на нежността е усмихнатият Посланик на Milka. От него научаваме повече за важната кауза, а именно поставянето на Национален рекорд по прегръдки за първи път в България. Нежните жестове се отчитат прецизно от специалния Измервател на нежността, разположен на централната сцена. Градът, в който хората са разменили най-много прегръдки и целувки, ще бъде обявен за „Най-нежен град в България“ и ще получи специален подарък от Milka, който да напомня, че всеки момент е подходящ за нежност и добри дела.
Фестивалът на нежността посреща своите гости с вълнуващи игри и атракции . „Протегни се за прегръдка“, „Кажи го по-Милка“, Работилница за нежни подаръци, Шоколадов фонтан, Фото кът и изложба, запечатала моменти на нежност са само част от тях.
Milka – Осмели се да покажеш нежност!
 


Осмели се да покажеш нежност“ – не само послание, а кауза, която през септември е основната тема на Фестивала на нежността, организиран от Milka. Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна, Бургас и София посрещат инициативата с прегръдка, за да се преборят за титлата най-нежен град в България. Milka Фестивалът на нежността организира и поставянето на първия у нас Национален рекорд по прегръдки.

Нежните жестове се отброяват прецизно от Измервателя на нежността. Той е разположен на централната сцена, на която Посланикът на Milka кани посетителите да разменят прегръдка или целувка със своите семейства, приятели и близки.

Фестивалът на нежността предлага на своите гости още много смях и забавление. Игрите „Кажи го по-Milka“, „Протегни се за прегръдка“ и Работилничката за нежност провокират посетителите да бъдат по-внимателни и добри към своите близки. Фото кътчето дава възможност на всеки да се сдобие с моментна снимка, която да напомня за положителните емоции, събрани на Фестивала на нежността.