"Мы" е името на новата програма, която неподражаемият и изкусен балет „Тодес” ще представи съвсем скоро у нас. Три са градовете, които ще имат щастието да се насладят на професионализма и очарованието на руските балетисти от световноизвестната трупа.

Първото шоу ще се състои на 24 март в София (НДК, зала 1). То ще бъде последвано от спектакли на 25 март в Русе (Арена "Русе") и на 26 март във Варна (Дворец на Културата и Спорта).

Не за първи път знаменитите "Тодес" гастролират на българска сцена. Това ще бъде 13-то им поред гостуване у нас.

Зашеметяващата програма ще бъде с продължителност два часа. През това време публиката ще има невероятният шанс да се докосне на живо до съкровищницата на най-уникалните и неповторими танцови номера.

Несравнимият чар, майсторството и оригиналната бленда на балета са резултат на дълга 30-годишна история и развитие. Това, което прави балет "Тодес" по-различен от останалите, са уникалната хореография и неподправеният стил на изпълненията.

Балетът обединява в хореографията си няколко стилове в музиката – класика, хип–хоп и модерен балет. Както винаги, зрителят и този път ще остане без дъх от бурната виталност на артистите, от страстта и дълбоката емоционалност на танца и движенията, от оригиналната и неподражаема сценография.

Не по-малко въздействащи и вълнуващи ще бъдат музиката, тематичните костюми и зашеметяващите светлинни ефекти! Балетмайстор и постановчик на "Мы" е Алла Духова.

Сред най-големите имена от световна величина, редом до които "Тодес" е танцувал на една сцена, са краля на попа – Майкъл Джексън, и певицата с най-много музикални продажби – Марая Кери.

Билетите за спектаклите са вече в продажба на цени от 30 до 60 лв. на касите на НДК и в мрежата на Eventim.