Какво ли крие Ева? Повечето жени умират да имат нейната фигура, а тя я крие в дълга и затворена рокля. Луда ли е?

36-годишната актриса очевидно е решила да не акцентира върху най-добрите си черти, като вместо това крие перфектното си тяло в стилна, но дълга и забулена рокля на красиви флорални мотиви, научихме от информационна агенция BANG!

Родената в Маями актриса бе поканена да обяви някои от номинациите на Independent Spirit Awards (церемония, посветена на независимите дейци) за 2011 година.

Събитието бе на 1 декември 2010 г. и именно тогава Ева се появи в тази дълга рокля и разбуни духовете като скри от публиката и папараците  идеалното си тяло.

Въпреки, че в някои от филмовите си роли красавицата трябваше да разкрие голяма част от прелестите си, извън екрана Ева крие женствените си извивки.

Това обаче не означава, че тя има проблем с разголването, ако ролята, която играе, го изисква.

„Ако сметна, че е подходящо и издържано да покажа малко голота в някои от сцените, не се колебая и го правя. Колкото и да използвам сексуалността си, никога не съм се чувствала експлоатирана. Знам, че зависи от мен, последната дума е моя и за това нямам проблем с това. Никой не ми го налага”, сподели наскоро актрисата.

И все пак Мендес признава, че намира преживяването да се съблечеш чисто гол пред камерата за малко страшничко, въпреки перфектната си фигура.

„Когато други актриси, които по една или друга причина се смятат за не много атрактивни и се съгласят на пълна голота, ги обявяват за смели”, каза тя пред списание Allure. “На мен досега никой не ми е казвал: Ева, ти си много смела, че се съблече чисто гола пред камерата. Това, че може би изглеждам добре, не означава, че и аз не се страхувам. Мен защо не ме наричат смела?”, оплака се горещата красавица.

Освен това никой не признава, че тя е склонна да се съблече и за добра кауза. Неотдавна Ева се появи съвсем гола на билборд  на световната организяция за правата на животните PETA.

Именно поради множеството й появи на екрана и пред камерата гола, ние продължаваме да не разбираме защо Мендес е избрала толкова затворена рокля за това събитие. Безспорно е красива и е в абсолютен унисон с необичайно топлото време напоследък. Но колкото и да е приятна роклята, не е по-добра от краката на латино хубавицата.