Френската актриса Ева Грийн истински се запалила по темата за магиите, след като изигра ролята на вещица в ТВ сериала “Камелот”. Тя изчела доста по темата и вече вярва, че те съществуват.

Истинската магия е навсякъде. Тя е във вятъра, слънцето и луната, в земята и в дърветата.”

Ева стана известна като едно от момичетата на Бонд,  но за последния си ангажимент, се превъплати в Моргана – принцеса, която се отдава на тъмните сили, за да свали баща си от престола. Тази роля наистина я накарала да преосмисли езотеричните въпроси и да заяви пред Daily Telegraph: “Хората вече не са свързани с природата. Героинята ми в сериала се опитва да възстанови тази връзка.”

Освен това в “Камелот” е заснела и някои голи сцени. Това не е ново за нея – тя разкри своя еротичен потенциал във френския филм “Мечтателите” и естествено в “Казино Роял”. “В Америка беше голяма работа да се снимаш гола. “Мечтателите” беше първият ми игрален филм и не знам дали бих го направила отново, но обичам да играя емоционални роли и ако това включва да бъда гола и не е грозно, може би все пак бих.“, казва зеленооката хубавица.