Дами, тази кола е направена за всички нас! BMW представя нова дефиниция за модерното луксозно пътуване – с новата Серия 7.

Моделът BMW Серия 7 е първият сериен автомобил на света, който може да паркира на преден ход без водач зад волана. Опцията „Паркиране с контрол от дистанция” позволява комфортното ползване на тесни паркоместа. Маневрирането се активира от водача чрез новоразработения ключ BMW Display и се извършва полуавтоматично от автомобила, като водачът е отговорен да следи за евентуалните препятствия. 

Най-високо ниво на ексклузивност и комфорт в задната част се гарантира от оборудването Executive Lounge с масажна функция и програма Vitality, панорамен стъклен покрив Sky Lounge, Светлинна проекция (Welcome Light Carpet), Вътрешно дифузно осветление, Предупреждение за напречен трафик, Асистент при завиване и водене в лентата, Активна защита срещу странични удари, Surround View с 3D изглед.

Освен това системата iDrive е разширена с представената за пръв път система за управление с жестове. Движенията на ръката, регистрирани от 3D сензор, управляват инфотеймънт функциите по особено интуитивен и комфортен начин. Съответните жестове служат и за регулиране на силата на звука на музикалната система или за отхвърляне или приемане на входящи телефонни повиквания. Освен това има възможност дефиниран жест да бъде свързан с индивидуално избрана функция. Друга новост е интегрираната в средната конзола стойка за смартфон, която за пръв път в автомобил позволява индуктивно зареждане на мобилния телефон. 

Животът не е ли прекрасен?!