.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Емблематичният суитчър на принцеса Даяна се продаде за 42 700 британски лири

LadyZone.bg | преди 14 седмици
принцеса Даяна
Снимка: Getty Images
Продавачът е Джини Ривет, която била треньорка на принцесата в продължение на 7 години

Продаде се емблематичният суитчър на принцеса Даяна на цена от 42 700 британски лири на анонимен купувач. Блузата е била подарък за принцесата от Сър Ричард Брансън. В средата на 90-те Даяна се появява многократно на тренировките си с точно този суитчър, за да изглежда по един и същи начин, за да не храни папарашкото внимание към себе си.

Продавачът е Джини Ривет - треньорката на принцеса Даяна в продължение на 7 години. Тя е получила суитчъра като подарък едва няколко месеца преди трагичната катастрофа, отнела живота на Даяна. Ривет продава блузата, заедно с бележка от принцесата, на която пише "Мила Джени, с много любов от Даяна". А ето какво публикува треньорката относно продажбата:

Даяна е известна с благотворителната си дейност и е може би най-любимата принеса на английското общество. Ето защо Ривет ще дари парите от продажбата на суитчъра на нуждаещо се семейство от Мауави. Джини споделя: "Зная, че Даяна би подкрепила решението ми!". Първоначално аукционната къща RR Auction House, провела търга, оценила блузата на 5 000 британски лири, но приходите надскочили очакванията, достигайки до 42 700 лири.

А знаехте ли, че принцеса Даяна е щяла да участва във филм?

Принцеса Даяна е приела да участва в продължение на култов филм малко преди да загине
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?