.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Елегантни и влюбени - Графа и съпругата му Мария на кинофестивала в Кан

LadyZone | преди 17 седмици
графа и мария
Снимка: Instagram

Графа и красивата му съпруга Мария Ампова са не другаде, а във фестивалния френски град на Лазурния бряг, където в момента се провежда еднo от най-значимите събития в киноиндустрията. Благодарение на социалните мрежи и ние можем да станем част от това вълнуващо пътуване на един от известните съвременни български изпълнители и продуценти.

Десетте най-бляскави визии от червения килим на фестивала в КанЗвездите с най-отличаващи се тоалети на 72-ия кинофестивал

Графа ни прави съпричастни с пристигането в Кан, настаняването в хотела, кокетните разходки и слънчеви закуски.

 

 

Най-впечатляващо обаче е появяването му заедно със съпругата му на една от прожекциите. Той е облечен със смокинг, а Мария Ампова – „най-красивата дама на церемонията в моите очи“, както пише Графа - в елегантна черна рокля.

Графа разплака съпругата си с мил жест (ВИДЕО)

Разгледайте всички снимки от вълнуващото изживяване на Владимир и Мария Ампови във френския фесгтивален град Кан.

Надяваме се Графа скоро да се връща, защото му предстоят напрегнати моменти и трудни решения като треньор в "Гласът на България".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?