.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ел Макферсън показа перфектно тяло на 49

LadyZone.bg | преди 6 години
ел макферсън
Снимки: Facebook/Harper's BAZAAR Australia
Колко жени на нейната възраст могат да се похвалят с корица на световноизвестно списание?

Ел Макферсън е новата корица на австралийското издание на Harper’s Bazaar. Тялото, както я наричат още от едно време, показа защо все още заслужава прякора, бидейки на 49 години и изглеждайки в перфектна форма. Колко жени на нейната възраст могат да се похвалят с корица на световноизвестно списание?

ел макферсън

На снимката Ел е само по чорапогащи, което не оставя много за криене от тялото й, така че можем да му се насладим почти изцяло. Фотосът ни връща 19 години назад, когато Макферсън се снима в подобна поза и оскъдно облекло за корицата на Playboy.

ел макферсън - 3

Интересна подробност около снимките за Bazaar е, че са правени от певеца Браян Адамс, който също е и фотограф. Самата Ел Макферсън е пожелала да работи със своя близък приятел музикант.

ел макферсън - 2

Тялото е майка на две деца, които ражда през 1998 и 2003 година. Техен баща е финансистът милионер Арпад Бусон. Към момента Ел е сгодена за наследник на хотелска верига Джефри Софър.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?