На 30 юни срещу 1 юли ще посрещнем първия юлски изгрев в парка до летище София, благодарение на SOLAR Morning. Новият фестивал представя топ имена от световната сцена като Hernan Cattaneo, Danny Howells, Guy J, Guy Manzur и Liubo Ursiny.

Първият обявен хедлайнер за вечерта е безспорно един от най-легендарните артисти на електронната сцена. Hernan Cattaneo е зад пулта над 30 години, издал е 11 албума, 30 сингъла и 50 ремикса. Качествени постижения, които го отличават от началото на кариерата му досега. Отличителна е и новата му компилация, която аржентинецът ще представи на SOLAR Morning. Издадена от Sudbeat, в колаборация с Balance Music, компилацията е съставена изцяло от неиздадени, екслузивни парчета, които са перфектен пример за музикалната идентичност на Sudbet и, разбира се, тази на Cattaneo като диджей.

За първи път SOLAR Morning ще събере Hernan Cattaneo на българска сцена за b2b сет заедно с Danny Howells – още една категорична легенда на световната сцена. Припомняме, че Danny беше специален гост на новогодишния TAKEOVER през 2015 г., когато впечатли българската публика с типичното за него дийп, секси и футуристично хаус звучене. 

SOLAR Morning ще представи още една звездна двойка с b2b сет в парка до летище София. Първият, който ще застане на пулта, е основателят на Lost & Found – Guy J. Той е един от най-усъвършенстваните и емоционални артисти от последното десетилетие. Независимо дали става въпрос за чувствения му хипнотичен поглед върху хаус музиката, дълбокото му техно звучене или невероятният ембиънт вайб на музиката му, той докосва всичко с магия, с която малко артисти могат да се съревновават. Заедно с него на сцената ще излезе и собственикът на базирания в Мюнхен лейбъл Plattenbank - Guy Mantzur. Артист с изключително успешни продукции както в класациите, така и в световните клубове.

Двамата израелци си колаборират по различни продукции от край време, включително и гостуването им на TAKEOVER в същия формат - едно от най-запомнящите се и обсъждани партита за миналогодишния сезон.

Не на последно място, част от SOLAR Morning ще бъде и Liubo Ursiny, като изборът никак не е случаен. Спечелил личното признание и уважение на Hernan Cattaneo, той обявява резидента на YALTA CLUB за пробив на годината пред DJ MAG. Затова и отговорността за откриването на вечерта ще бъде в негови ръце.

След последните си успешни събития YALTA CLUB представя нещо ново, което развълнува огромна част от феновете на електронната музика. Билетите за SOLAR Morning може да намерите в OMV, The Mall и в мрежата на Eventim.

Снимка: SOLAR Morning