Фантазия за много жени по света, но и заклет ерген, Джордж Клуни призна в интервю, че се чувства самотен и има много проблеми със съня.

Актьорът, който в момента се среща с бившата кечистка Стейси Кайблър, призна че преминава през много тежък период и често се чувства самотен по време на публичните си изяви.
След като спра телевизора, веднага започвам да мисля и заспивам много трудно. Изтръпвам. Без съмнение всяка нощ се будя поне по пет пъти.” И допълва: „Ако някой твърди, че никога не се чувства самотен, би излъгал. А най-самотен е човек, когато е на обществено място сред много хора. Отиваш някъде и приключваш вечерта в най-тесния възможен ъгъл, защото вниманието на всички е разконцентрирано и накрая не се забавляваш изобщо, за разлика от другите.” 

И въпреки това 50-годишната звезда (който в миналото е имал не една и две красавици до себе си), признава, че се е чувствал бекрайно по-самотен в кофти връзки, съобщават от femalefirst.co.uk. По този повод Джордж добавя:

„Зарязвали са ме заради друг мъж, всички подобни неща са ми се случвали. И понякога е изнендващо, а друг път го очакваш. Най-болезнено ми беше, когато се опитвах да си върна една жена. Но всички правим тъпи грешки.”