.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джони Деп харчи по 30 000 долара за вино месечно

| преди 2 години
джони деп, амбър хърд, getty
Актьорът е във финансов колабс

Много хора обичат да си сипят чаша вино, когато след работа се приберат у дома. така се отпускат, релаксират и си почиват от проблемите и напрежението в работа. Една чаша или една бира може да повлияе успокояващо и дори да бъде антидепресант. Актьорът Джони Деп обаче явно си позволява доста повече от това количество. Бюджетът за вино на кинозвездата бил много по-голям. 

В документи по контра дело, заведено от The Mandel (компания , която в момента Деп съди за $25 милиона) се разкриват, че Карибският пират е харчел над $30 000 месечно за вино.

Джони Деп е живял ултра екстравагантен начин на живот, който му е струвал повече, отколкото е можел да си позволи, казва адвокат Майкъл Къмп в документ, публикуван от The Hollywood Reporter. Специалистите твърдят, че актьорът сам си е виновен за финансовата криза, в която се намира в момента.  

2110859202.jpg

Джони не просто си купувал вина, за да ги отвори и изпие. Той колекционира редки сортове от цял свят. Именно това скъпо хоби е една от основните причини за финансовата бъркотия.

Какви оценки получава(х)те в училище?