Дивата избухнала в сълзи по време на концерт - пеела една от старите си любовни песни.

Сигурно и вие сте наясно, че иначе свикналата да бъде хладнокръвна Джен, все пак може да бъде и слаба. Особено предвид събитията през последните месеци.

Припомняме: съвсем неотдавна стана ясно, че бракът между Лопес и Марк Антъни е вече минало. Почитателите на привидно стабилната двойка, изпаднаха в шок от изненадващата новина. Певица смело издържа на всички трудности и клюки около развода, демонстрирайки перфектен самоконтрол. Тя не изостави кариерата си, а напротив продължи да работи усърдно и записа нова песен. Но очевидно на Джей Ло й се струпаха прекалено много емоции, които все някога трябваше да се отприщят, коментира БГНЕС.

По време на въпросния концерт Дженифър не могла да довърши една от старите си песни, тъй като от очите й течали сълзи. Лопес била толкова разстроена, че веднага се скрила зад кулисите. По-късно певицата се извинила, като обяснила, че това е първата й любовна песен, написана по време на връзката й с рапъра Пи Диди. Латината просто не успяла да понесе напрежението.