Дженифър Анистън покани не един, а цели трима бивши приятели на парти.

Звездата, която преживя поредица любовни разочарования след раздялата й през 2005 г. с Брад Пит, направи коктейл за 150 души в нейното имение в Бевърли Хилс.

Явно Джен не е никак злопаметна и покани бившите си – актьорите Джерард Бътлър и Кристофър Гартин, както и училищната си любов.

Гостите са били направо втрещени, когато видели бившите приятели на Дженифър  събрани на едно място и то на парти, организирано от самата актриса, съобщава „Дейли Мирър”.

Това обаче не попречи на 41-годишната звезда да флиртува по време на веселото събитие.

И то на всичкото отгоре с водещата на купона, актрисата Челси Хендлър, която публично нарече преди време Брад Пит „задник”.

Дали е флиртувала или просто си е говорила по-разпалено, не е ясно, а и холивудските клюкари непрекъснато преувеличават.  Но е ясно, че Джен все още е много наранена от раздялата с Пит, дори и след толкова много години.

Единственото радостно нещо в цялото парти, е че Дженифър искрено се забавлявала с носителя на Оскар Том Хенкс, който спечелил и наградата за най-добър танцьор на импровизирано състезание.

Дано най-накрая да й провърви в любовта. Защото не е редно да каниш трима бивши приятели и да си говориш разпалено с водещата на партито, а да се чувстваш толкова самотна….