Освен, че се слави със своя сексуален магнетизъм, актьорът Робърт Патинсън се слави и с дълъг списък от почитателки по целия свят.

Най-новото допълнение към групата му полудели фенки, обаче ще ви изненада най-много. Не кой да е, а самата звезда от сериала „Приятели” Дженифър Анистън е най-новия член на фен групата. 41-годишната актриса е признала, че много й се иска да прелъсти младия британски актьор.

Според източници, Дженифър най-сериозно си пада по звездата от сагата „Здрач”.

„Тя съвсем сериозно се замисля да се уреди среща с него. Намира го за невероятно красив и олицетворение на идеалното гадже.”, разказва близък приятел на Анистън.

„Той е образец на перфектния мъж и на всичкото отгоре е скромен и интелигентен, което според нея, са най-важните качества в един мъж.”

“Джен е голям фен на „Здрач” и е гледала всичките серии, повече пъти от колкото всеки един от нейните приятели може да си представи.

Общо взето, Роб е мечтата на Дженифър и въпреки, че той е обвързан с Кристен Стюарт, тя няма намерение да се откаже от него, поне докато не види пръстен на ръката му. Тя много се доверява на инстинкта си и получава пеперуди в корема си винаги щом си помисли за 24-годишния британец.”, разказва приятелят на Анистън, цитиран от "Дейли мейл".