Дженифър Анистън получи първия си сватбен подарък, и то не от кой да е, а от вече бившия ангел на Victoria’s Secret – Миранда Кер. Какъв друг може да е той, имайки предвид кой го подарява – естествено, че бельо, с което 44-годишната актриса ще намачка чаршафите със своя годеник в първата им нощ като съпруг и съпруга.



Миранда вече не е лице на световноизвестната марка за бельо, но има намерение да пусне на пазара собствен бранд. Смятаме, че изпращането на мостри на известни лица е рекламен трик, който ще даде първоначална скорост на австралийския модел...

Конкретно за комплектa бельо, което е получила Анистън – говори се, че е направено по поръчка, ръчно шито, уникално по рода си бельо в бяло. Самата бъдеща булка пък нямала търпение да го облече в нощта след сватбата. Джен толкова била поласкана от жеста, че искала да се сближи повече с Миранда и дори решила да я покани на сесия по йога в дома си.

Макар и на 44, изглежда „приятелката” съвсем не е за изхвърляне. В кадър от новия филм с нейно участие We're the Millers, Джен демонстрира тяло, за което биха и завидели повече от половината жени на планетата...

Ето как горе-долу ще изглежда Джен в първата си брачна нищ... Снимка: YouTube



В началото на май стана ясно, че Дженифър и годеникът й Джъстин Теру отменят плануваната за средата на май сватба за август, заради професионални ангажименти и на двамата, а също и заради различи относно размера на тържеството.