Макар да има три неуспешни брака зад гърба си, Джей Ло не спира да вярва, че ще намери щастието и мъжа на живота си.

Певицата съвсем неотдавна обяви развода си с Марк Антъни, от когото има близнаци - Макс и Ема.

"Това беше най-трудното решение, което някога съм вземала. Наистина исках между нас да се получи - това беше най-голямата ми мечта и работих усилено за нея. И двамата се постарахме, но понякога не се получава и това е тъжно. Оставам обаче вечен оптимист за любовта и вярвам в нея...Тя продължава да е най-голямата ми мечта", споделя Лопес.

В интервюто за американското издание на сп. "Венити Феър" (цитирано от БГНЕС) и направено преди официалното обявяване на раздялата Джей Ло признава, че двамата с Антъни полагали големи усилия да намерят правилния баланс между работата и семейния живот.

"Става все по-трудно. В началото след брака ни през по-голямата част от времето и дори преди бебетата да се появят, можехме да ходим заедно навсякъде. Не работех толкова много. Няколко пъти съм ходила с него на турне в първите години на брака ни и снимахме филм заедно. След това забременях, появиха се децата и аз отново започнах да работя. Трудно ни е и осъзнаваме това", сподели тогава Лопес.

Изглежда, че все пак не са успели да намерят златната среда, защото бракът им приключи. Така или иначе Джен е гореща майка и сме сигурни, че няма да остане сама твърде дълго.