Латиноамериканската мегазвезда Дженифър Лопес ще продуцира риалити шоу, в което главно действащо лице ще бъде сегашното й гадже и танцьор Каспър Смарт. Шоуто ще се фокусира изцяло върху професионалните отношения на двойката.

Каспър пък от своя страна работи усилено по хореографията на лятното турне на дивата.

В личен план обаче, нещата очевидно не се развиват толкова гладко и безпроблемно, защото 42-годишната изпълнителка и актриса май се съмнява в чувствата на гаджето си. Джен спира седмичната издръжка на Каспър, която в момента възлиза на 10 хиляди долара. И всичко това очевидно не е защото 25-годишният танцьор не иска да изхвърля боклука редовно.

Източник, близък до Дженифър, споделил пред американския OK! Magazine: „Дженифър си мисли, че Каспър възприема седмичната издръжка за даденост”.

Всички й казват, че той я използва само заради парите и връзките й, а сега тя е готова да изпита любовта му”, допълва анонимният източник.

Какво ще се случи времето ще покаже… Надяваме се само 42-годишната дива да не изживее поредното житейско и любовно разочарование. Но така е с богатите – както се пееше в една песен на Maja “It’s all about the money”…