.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джефри Дийн Морган и Хилари Бъртън най-сетне се ожениха, след като 10 години са заедно

LadyZone.bg | преди 1 седмица
Джефри Дийн Морган, Хилари Бъртън
Снимка: Getty Images

Джефри Дийн Морган и Хилари Бъртън споделиха, че са се оженили в събота, а феновете им бяха шокирани - те не се ли венчаха преди години?

Всъщност Могран и Бъртън, които са заедно от десет години и имат две деца, никога преди това не са сключвали официално брак, но още през 2014 г. се появиха слухове, че това се е случвало и от тогава доста хора смятаха, че двамата са тайно женени. Този път обаче няма място за спекулации - актьорите потвърдиха в социалните мрежи, че са мъж и жена:

"Този уикенд беше най-хубавият в целия ми живот, написа Хилари. Има доста хора, на които трябва да благодаря, така че ви моля да ме изтърпите през следващата седмица, докато се хвала с чудесните хора, които ни подариха този момент. И преди да се захвана с това, с Джеф искаме да съобщим на всички, че се оженихме. Наистина!"

Церемонията е била само в тесен кръг приятели, сред които са били и актьори от двата най-популярни сериала на Джефри Дийн Морган - "Живите мъртви" и "Свръхестествено". От съобщението на Морган в Инстаграм дори става ясно, че именно актьорите Дженсън Екълс и Норман Рийдъс са водили церемонията.

След сватбата едва ли нещо значително ще се промени в отношенията им, тъй като те от доста време са известни като една от най-влюбените двойки в Холивуд, имат общ дом и деца. Може би най-голямата промяна, след всичко това, ще се окаже името на актрисата в Инстаграм, което вече е Хилари Бъртън Морган.

Когато не се снимат в нищо, Джефри и Хилари живеят отделени от света със сина си Гъс и дъщеря си Джордж във ферма, в която отглеждат крави. Освен това притежават магазин за сладкиши, който са спасили от затваряне, когато е починал предишният собственик и техен приятел.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?