През 2017 година Джанис Гарай става известна с едно свое селфи в Инстаграм, под което хората не спират да задават въпроси дали това не е самата Джей Ло. „Не, аз съм Джей от Хюстън“, отговаря спортистката, която се занимава активно с бодибилдинг – факт, който няма как да пропуснете, разглеждайки профила й в социалната мрежа.

Вероятно приликата е търсена, защото през същата година Гарай споделя в интервю, че Дженифър Лопес е нейният идол.

„Тя е човек, на когото се възхищавам от малка.“

И ако прическата и гримът са лесни за копиране, то лицевата структура и излъчването й, които хората отбелязват като поразителна прилика с Джей Ло, е даденост, която Джанис притежава. Точно това успява да й спечели внушителните 130 хиляди последователи в социалната мрежи за много кратко време. Днес те са близо 250 хиляди.

През тази същата 2017 година мускулестата красавица от Хюстън публикува забавно меме, в което участва тя самата, Дженифър Лопес и Дуейн Джонсън Скалата. Върху него пише „Ако Скалата и Джей Ло имаха дъщеря, тя щеше да изглежда така.“

„Искам всички да ме забелязват заради моята отдаденост и усилена работа в бодибилдинга, а не заради това, че приличам на Джей Ло“, заявява тогава тя.

Е, какво мислите? Прилича ли Джанис на Джей Ло?