Задава се ново музикално чудовище - дует между Бритни Спиърс и Лейди Гага.

Една от най-скандалните певици в музикалната история Лейди Гага обяви, че иска да запише дует с колежката си Бритни Спиърс.

Гага лично посетила шоуто на Бритни "Femme Fatale" в Атлантик Сити. След концерта изпълнителката отишла зад сцената, за да изрази своето възхищение пред Бритни. Двете си приказвали цял час и обсъждали съвместната си работа в бъдеще. По предложение на Бритни двете певици ще запишат две песни. Сега остава само да намерят време в натоварения си график и да отидат в звукозаписното студио, съобщава БГНЕС.

Официални източници потвърдиха, че Бритни също посетила концерт на Гага и й пратила въздушна целувка от публиката. Според слуховете, плъзнали в британските медии, двете могат да се качат на една сцена още през октомври.

Междувременно тъкмо излезе новият видеоклип на Гага, в който я виждаме и като мъж (според нас изглежда дори по-добре, отколкото като жена, но това е положението.)

Що се отнася до новата музикална колаборация - това няма да е първият път, когато Гага прави парче със своя колежка - помним работата й с Бионсе, която беше доста добре посрещната от феновете и на двете.

Кога новият дует ще стане реалност, предстои да разберем.