Фолкпевицата Десислава ще бъде гост в „Тази събота” по bTV на 26 юли 2014 г. Тя ще отговаря на въпросите на водещата Диана Любенова, която наскоро стартира своя рубрика за предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.

Пред Ladyzone.bg русокосото изкушение на фолка сподели, че слуховете за разделите с приятеля й съвсем не са верни и тя не обича да си прави евтин ПР чрез личния си живот.

Специално за "Тази събота" Деси сподели, че синът й, който вече е на 13 години, ще учи в Америка от септември. Това решение са взели заедно с бившия й съпруг. "Синът ми знае отлично английски език и там ще се чувства добре при чичо си, леля си и баба си", сподели тя.

Фолкпевицата желае най-доброто за момчето си и се надява именно там той да получи ценности, каквито в България е по-трудно да развие поради много причини. "Той е американски гражданин, няма българско гражданство, така че е в свои води", каза още Деси.

Певицата отсега се подготвя за раздялата и споделя, че ще си поплаче много вкъщи, но заедно с подкрепата на сегашния й приятел, ще се справи.

Относно любовта, фолкдивата се чувства влюбена на макс, като не витае в облаците и е наясно, че любовта минава през различни етапи. На този етап тя и мъжът до нея не живеят заедно, защото не могат да се разберат къде да е техният дом- София, Пловдив или Русе. Деси се надява, че до края на годината ще решат окончателно и ще заживеят заедно.

На въпроса на Диана Любенова дали скоро да очакваме сватба, Деси бе категорична, че сватбата е отживелица и не й е на дневен ред. "Сватбата не е причината двама души да са заедно и не може да ги задържи". Миньончето на фолка каза, че са готови да имат дете с приятеля й и се надява това да се случи скоро.

Още за кариерата й като певица, бъдещите й професионални изяви и личния й живот ще можете да научите „Тази събота”, 26 юли по bTV.