Деми Мур няма нищо против факта, че лицето й се променя с възрастта, но признава, че от време-навреме се вманиачава по външността си

Актрисата, която е на 48 години, признава, че понякога иска да промени начина, по който изглежда, но от друга страна приема остаряването си като нормална част от живота.

Тя казва: „Гледам се в огледалото много дълго време и понякога казвам „Къде е лентата, на която е написано „Помогнете, лицето ми се смъква и не мога да го вдигна.”. Искам да си я увия около врата.”

Деми добавя „Страстта ми към външния вид идва още с името ми. Майка ми го е избрала, защото го е видяла като част от името на някакъв грим. Остарявам. Със сигурност не изглеждам, както когато бях на 20 или на 30. Според мен е важно промяната да идва отвътре навън и, че ако сме щастливи и се чувстваме красиви вътрешно, то се пренася и на лицата ни.”

Холивудската актриса, която е омъжена за 32-годишния Аштън Кътчър, заяви също, че може да пусне линия за красота за жени със сходни на нейните тревоги. „Работя върху нещо в тази посока, така или иначе използвам микс от неща, за да изглеждам добре и се надявам скоро да споделя с всички, каквото съм научила.”