.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Деми Мур се страхува от старостта

| преди 7 години
Деми Мур се страхува от старостта
Все пак Деми е пример за израза "остарява красиво". Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Деми Мур няма нищо против факта, че лицето й се променя с възрастта, но признава, че от време-навреме се вманиачава по външността си

Деми Мур няма нищо против факта, че лицето й се променя с възрастта, но признава, че от време-навреме се вманиачава по външността си

Актрисата, която е на 48 години, признава, че понякога иска да промени начина, по който изглежда, но от друга страна приема остаряването си като нормална част от живота.

Тя казва: „Гледам се в огледалото много дълго време и понякога казвам „Къде е лентата, на която е написано „Помогнете, лицето ми се смъква и не мога да го вдигна.”. Искам да си я увия около врата.”

Деми добавя „Страстта ми към външния вид идва още с името ми. Майка ми го е избрала, защото го е видяла като част от името на някакъв грим. Остарявам. Със сигурност не изглеждам, както когато бях на 20 или на 30. Според мен е важно промяната да идва отвътре навън и, че ако сме щастливи и се чувстваме красиви вътрешно, то се пренася и на лицата ни.”

Холивудската актриса, която е омъжена за 32-годишния Аштън Кътчър, заяви също, че може да пусне линия за красота за жени със сходни на нейните тревоги. „Работя върху нещо в тази посока, така или иначе използвам микс от неща, за да изглеждам добре и се надявам скоро да споделя с всички, каквото съм научила.”

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?