Певицата Деби Хари, по-известна като вокалистката на групата "Блонди", разкри, че е успяла да избяга от серийния  убиец Тед Бънди

Тед Бънди беше екзекутиран на електрическия стол през 1989. Присъдата му? За убийството и сексуалното насилие над множество жени. По това време скандалът беше наистина голям, а името на жестокото чудовище стана печално известно по целия свят.

Оказва се, че известната в миналото певица - Деби Хари, за малко успяла да се спаси от „среща” с Бънди, която съвсем реално можела да приключи трагично за нея.

Деби го срещнала, докато се прибирала късно вечерта към дома си в Ню Йорк. Тя споделя: „Беше някъде в началото на 70-те и се опитвах да мина през града в 2 или 3 часа през нощта. Тази малка кола ме преследваше и човекът вътре постоянно ме питаше дали не искам да ме откара. Отказах неколкократно, но накрая все пак приех, защото не успях да си хвана такси. Влязох в колата, но прозорците бяха вдигнати почти до горе. Шофьорът смърдеше наистина ужасно.”

Все пак Хари (вече на 65 години), бързо станала подозрителна, особено след като установила, че дръжките на вратите от вътрешната страна на вратата й са махнати. Успяла да избяга, а едва по-късно разбрала в чия кола се е возила.

В неотдавнашно интервю тя споделя: „Когато видях, че няма дръжки и колата беше направо изкорубена отвътре, космите на врата ми настръхнаха от ужас. Проврях ръката си през прозореца и дръпнах  дръжката от външната страна. Не знам как го направих, но излязох. Той се опита да ме спре, завъртайки колата, но това всъщност ми помогна да изскоча от нея. После го видях по новините – Тед Бънди.”