Дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер и актьорът Крис Прат си казаха да на „интимна и емоционална“ церемония в събота, 8 юни. Сватбата се е състояла в красиво ранчо в Калифорния в присъствието на близки и приятели на двойката.

Катрин и Крис побързаха да споделят емоционалния момент с еднакъв пост в Инстаграм.


Благодарение на снимката, можем да видим и роклята на булката – класическо бяло, изчистена линия на тоалета, като основен акцент е огромният дантелен шлейф. Катрин благодари на Giorgio Armani за специалната изработка както на нейния, така и на тоалета на младоженеца, който беше заложил на костюм в тъмносиньо и сребриста вратовръзка.


Булката е била отведена до олтара от известния си баща – актьора и политик Арнолд Шварценегер. На сватбата е присъствала и майка й Мария Шрайвър.

Официално потвърждение за присъствието на бившата съпруга на Крис няма, но синът им, 6-годишният Джак, е бил забелязан на празненството.

Това е първи брак за 29-годишната Катрин Шварценегер и втори за 39-годишния Крис Прат, който през 2017 година се разделя с актрисата Ана Фарис, с която имат общо дете.

Катрин и Крис започват да се срещат в средата на 2018, още докато разводът на актьора не е финализиран, а в началото на тази година се сгодяват.



Катрин е най-голямото дете на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Тя се изявява като журналист, каквато е и професията на майка й, както и има издадена детска книжка.