Горещо ли е при вас? Не? Е, петъчно сме решили да ви поразгорещим с един невероятен мускулест британски модел – Дейвид Ганди. Красавецът покори женските ни сърца окончателно с участието си в клипа към песента на Дженифър Лопес „First Love”. Трябва да признаем, че Джей Ло има вкус. Ако още не сте гледали парчето, ето го:

Внимание! Сърцеразбиващо е!

И така, ако вече сте си паднали по невероятната физика на Дейвид, ето още малко информация за 34-годишния модел, която ще ви накара да се размечтаете още повече:

Той е висок
190-сантиметровото тяло с изваяни мускули, особено до Джей Ло (165 см), определено изглежда мно-ооо-го секси

Обича уиски
Дейвид е бил посланик на бранда "Джони Уолкър Син Етикет". Ако не пиете уиски, ето ви една доста секси причина да опитате ;)

Пробива с реклама за Долче и Габана
През 2006-а е избран за лице на мъжкия парфюм Light Blue на Долче и Габана. 15-метрова реклама на "Тайм Скуеър" го показва в цялата му прелест – Дейвид е само по бяло бельо на Долче и Габана.

Умен е, пише за няколко издания на Острова
От 2011 г. списва блог за британския „Вог”, където коментира теми, свързани с модата и лайфстайла. Има колонка за автомобили в британското издание на GQ. Пише и за лайфстайл рубриката на „Дейли Телеграф”.

Обича животните
Дейвид е посланик на британската организация Battersea Dogs & Cats Home. Приел е мисията си много сериозно. Но...


Трудно гадже е

Съжаляваме, дами, но се оказва, че Дейвид е доста труден характер. „Моят перфекционизъм прави нещата трудни. Знам, че всяка от бившите ми приятелки се стараеше много. Нещата трябва да са перфектни – в къщата, колата, всичко. Трудно е да приемеш подобно отношение, ако не го разбираш. Освен това ако трябва избирам между връзката и работата си, опасяваме се, че ще избера работата.”

Хм, Дейвид, мнооого си ни симпатичен, но това последното, не ни се понрави. Желаем ти късмет. Ще се огледаме за нещо по-непретенциозно. И все пак...