Август ни нагорещи и ако още не сте се възползвали от някои от многобройните фестивали, които се случиха до момента, имаме още едно (доста добро) предложение за вас – в духа на добрия музикален вкус и любовта към морето – четвъртото издание на "Spirit of Burgas".

Какво ще се случи там в трите, полагащи се за целта дни – 12, 13 и 14 август, на централния плаж в Бургас? Ето кратък анонс с акценти:

В петък на главната сцена ще чуем новото танго на Gotan Project, старите китари на Suicidal Tendencies, класическите рими на Onyx, асеновградските "приличат на Tool" момчета от Smallman и естествено, това далеч не е всичко: харесали сме си и сцената на Jack Daniels, където Мark Foggo и неговите Skasters ще ни пораздвижат, за да сме добре загрели за следващата вечер, когато...

В събота ще чуем електрониките на Moby, ще видим една от най-странно изглеждащите мацки в музиката (винаги малко ни побиват тръпки от нея, но може би и затова толкова много я харесваме) – Skin, заедно с бандата й - Skunk Anansie, а после имаме гарантирано подскачащо изживяване, благодарение на агентите Shy Fx и Stamina MC от Digital Soundboy System. На Jack Daniels-а ще слушаме Kultur Shock или пък чистосърдечно ще си признаем, че най-обичаме да пием и да ядем - с ненатрапчиво забавните песнички на Pomorians („На тъмно” сцената).

Третият ден пък (14-неделя) е запазен за електронните класики на Leftfield, но можете да послушате също и Deftones, Skindred или да се отправите към Jack Daniels сцената за Anneke van Giersbergen & Agua de Annique и после – Аmplifier.
В същия ден можете да гледате изпълненията на Милена, Алкофилия, Силует или на младите Viperfish на сцената "На тъмно"…

Измежду всичко това, има още доста приятни банди, които вие сами трябва да си откриете в програмата. Ние стискаме палци за хубаво време и останалото... ще е история.