.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дакота Джонсън от „50 нюанса сиво“ натъжи феновете си… като си оправи зъбите

LadyZone.bg | преди 6 седмици
Дакота Джонсън
Снимка: Getty Images

Дъщерята на Мелани Грифит тръгна по пътя на майка си и вече близо 10 години се изявява в киното и телевизията. Дакота Джонсън е най-известна с две неща – участието си в еротичния филм „50 нюанса сиво“ по романите на Е. Л. Джеймс и с доста забележимото разстояние между предните си два зъба. Е, едното от тези две неща вече го няма и тъй като няма как филмите „50 нюанса…“ да бъдат заличени от света (колкото и да му се иска на актьора Джейми Дорнан), вече се сещате, че става дума за уникалната усмивка на актрисата.

Майките с повече деца имат по-малко зъби по-късно през живота сиПолът на децата също има значение за броя на липсващите зъби в устата

Това не би трябвало да е изненада, защото Дакота почти винаги се снима със затворени устни и рядко позказва зъбите си, което ни навежда на мисълта, че процедурата е нещо, което отдавна е искала да направи.

Дакота Джонсън
Снимка: Getty Images

Въпреки това много фенове, на шега или сериозно, реагираха бурно на променената ѝ визия:

„Почивай в мир! Разстоянието между зъбите на Дакота Джонсън си отиде, но не е забравена.“

„Това бих направила на Дакота Джонсън докато спи, за да ѝ върна разстоянието между зъбите.“

8 звезди, които имат известни родители, но светят със собствен блясък (СНИМКИ)Те са красиви, талантливи, обичани и известни. Целият този арсенал от качества обаче те дължат преди всичко на своите още по-известни родители. Вижте кои са те...

Някои фенове на актрисата са сериозно разочаровани, защото разстоянието между предните ѝ зъби винаги е било считано като допълнение към визията ѝ, което я прави по-красива. В коментарите си хората често пускат откъси от видео на Дакота от 2017, в което актрисата изпробва какви предмети може да сложи между зъбите си. Сред тях са кредитна карта, дървена пръчица, 1100 долара в банкноти по 100, кламер и други неща. Всичко това пред погледа на баща си, актьора Дон Джонсън:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?