.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да се ожениш за себе си - сологамията

Евгений Милов | преди 2 години
сологамия
Снимка: Youtube
Да кажеш "Да" на себе си вече носи надежда за всички

Кари Брадшоу и компания от "Сексът и градът" нанесоха непоправими поражения върху психиката на съвременната жена, но да се ожениш за себе си е тренд, носещ надежда на всички да чуят заветното "Да".

От себе си, разбира се, защото сологамията позволява всеки да се ожени за перфектната половинка в живота си, без изобщо да има нужда да я търси. Ключът към щастливият брак сте вие, затова спрете да търсите партньор и незабавно се оженете за себе си, уверява "булката" в бяла рокля и сватбен букет Ерика Андерсън.

сологамия
Снимка: Youtube

Американката се чувства самодостатъчна и без мъж до себе си в живота, затова решава да се ожени за себе си пред семейство, близки и приятели.

Най-малкото, за да ги накара да спрат с до болка познати въпроси от рода на "Oще ли си сама?" и "Кога ще се омъжиш?". Момичета, сега вече знаете какво да правите, за да ознаменувате независимостта си, ако започне да става напечено…

Вижте повече за интересния тренд на Западния бряг от следващата видео история на CBS:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?