.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да погледнеш старостта в очите, за да се пребориш със страха си от нея

LadyZone.bg | преди 11 седмици
Иса Лешко
Снимка: Instagram

Остаряването и смъртта са неща, които малко или много притесняват всеки един от нас. Американката Иса Лешко изпитвала истински ужас при мисълта за отлитащите години. Тя обаче е открила оригинален начин да приеме идеята за собственото си остаряване и смъртност – започнала е да снима стари домашни животни.

Иса е трябвало да гледа майка си, страдаща от болестта на Алцхеймер и това я е накарало да мисли за собствената си смърт: „Мисълта за това ме ужасяваше и започнах да снимам възрастни животни, за да мога да погледна старостта без страх.

Много от снимките, които Лешко прави, са публикувани в книгата „Позволено да остареят“, която насърчава хората да спрат да убиват селскостопанските животни и да им позволят да достигнат естествен край на живота си.

„Когато видях тези животни, спасени от ферми, мотивацията ми да върша това се промени. Станах защитничка на тези животни и искам чрез фотографията си да говоря от тяхно име.

Какво се случва с тялото ни, след като спрем месото Мислите, че знаете всичко за вегетарианството, замислете се отново
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?