.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Цветна терапия за едно по-красиво ежедневие

LadyZone.bg | преди 4 години
2110807103.jpg
Снимка: fashiongonerogue.com
Заобиколени сме от цветове. На където и да се обърнем погледът ни е изпълнен с красотата на нюанси, които на свои ред разкрасяват нашето ежедневие. Освен да им се възхищаваме можем и да ги използваме, така че да ни помагат при нужда. Как? Следва да разберете

Силата на цветовете е невероятна. Използваме ли я правилно можем да подобрим личната си кондиция, залагайки на нюансите, които...

Успокояват
Понякога ежедневието може да бъде напрегнато и изтощаващо, за това е необходимо да залагаме на синята палитра, която е известна със своето релаксиращо въздействие. Ако ви предстои тежък работен ден, привилегировайте тъмно сините или тюркоазни нюанси, които ще повлияят на настроението ви и ще ви помогнат да запазите вътрешния баланс през цялото време. Други цветове, които имат подобна мощ са бялото или розовото – чистотата и нежността на тези две палитри ни помагат да поддържаме вътрешно спокойствие и улегналост.

Зареждат с положителна енергия
Всеизвестно е, че сме податливи на различни настроения, повлияни от всеобразни ситуации, които на моменти могат да ни развалят настроението и то да повлияе над останала част от деня. За да избегнем подобни некомфортни моменти, защо не се предпазим, използвайки силата на ярките цветове, като жълто, оранжево или червено. Светлината, която те излъчват ще внесе спокойствие и положителна енергия в душата ви, като ви накара да се чувствате добре. По този начин ще можете да продължите деня си с усмивка.

Вдъхват увереност
Зелените и виолетовите вариации са тези, които ще ви вдъхнат необходимата сигурност, за да се изправяте пред деликатни ситуации или личности. Зеленото е известно с уравновесяващата си сила, а виолетовото, което е считано като кралски цвят, придава нужната елегантност, сила, авторитет и мощ, за да се чувстваме непобедими.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?