Освен, че намира червения килим за ужасяващ и въпреки известността си, Черил Коул се чувства съвсем обикновено момиче.

Според нея "Може и да изглежда бляскаво, но е далеч от това". Тя казва: „За архива – страшно е. Веднъж се случи така, че роклята ми се скъса, някой я приши, лакът ми се беше олющил и друг ме лакира в бързината. След това стъпих на червения килим, спънах се по средата, хванах се за един от охраната и свалих лака си. Цялата ми бяла рокля беше омазана в лак с цвят бургунди! Казах си, че трябва да си скрия ноктите с чантата. И ето така минах по него. Беше абсолютен кошмар! Ако някой твърди, че обича червения килим, лъже. Гласенето преди него е най-приятната част. И шампанското след въпросното събитие – то е даже още по-приятно.”

Пред списание Stylist Черил сподели: „Все още се чувствам като онова малко момиченце от предградията. Това е много странно, особено когато съм в САЩ и ме питат „Е, откъде си, каква ти е историята?” Когато им кажа, че съм от жилищен комплекс на градския съвет, не им се вярва. В себе си, аз още съм същото момиче. Но за тях съм поп-звезда.”

Откакто си направи Twitter акаунт пък, Черил се чувства по-близо до феновете си: „Чувствам, че аз ги познавам и те мен също. Странно ли е?”

Не, не е. Но колко пък да е страшен този червен килим в действителност?