След малка справка си дадохме сметка, че 2010 година бе белязана, както от много холивудски разводи, така и от много сватби. Тъй като темата "разводи" не е особено радостна, ние решихме да ви направим интересен списък с някой от най-нашумелите двойки, които сключиха брак тази година.

Алиша Кийс и Суис

Всичко беше невероятно. Истинска благословия.”, сподели Суис (32 год.) по повод сватбата му с 29-годипната певица, която се състоя на 31 юли тази година. „ Беше изцяло позитивна енергия и все още е така.” Двойката бе венчана от техния близък приятел Дийпак Чопра в частен дом на Средиземно море. Звучи приказно.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

За изненада на техните близки и приятели, Харисън и Калиста бяха венчани от губернатора на Ню Мексико – Бил Ричардсън, в неговият невероятен палат в Санта Фе. „ Очевидно те двамата са много влюбени и за мен бе чест да съм домакин на тяхната сватба.”, споделя Ричардсън. Сватбата е била семпла и малка – 68-годипният актьор облечен с удобни дънки, а Калиста (46 год.) с бяла плажна рокля.

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем

Пословично потайната двойка успя да запази своята сватба тайна. Те се венчаха на скромна церемония, само със семейство и близки приятели в дома си на Бахамите, юли месец също тази година. 36-годишната актриса каза за съпруга си:” Той е страхотен приятел и най-добрия актьор в света.”

Орландо Блум и Миранда Кер

Само месец след като обявиха годежа си, през юли тази година, Орландо (33 год.) и Миранда(27 год.) се ожениха на тайна и интимна церемония. „ Те са великолепна двойка и са много влюбени. Определено се допълват много.”, сподели на People щастливата майка на Миранда.

Меган Фокс и Браян Остин Грийн

След 6-годишна връзка и един отменен годеж, Меган Фокс, която е само на 24 години и Браян Остин Грийн (36 год.) най-накрая „сключиха сделката” с церемония на Хавайски плаж по залез слънце. Датата бе 24 юли. Единственият свидетел на двойката бе 8-годишният син на Грийн, който игра ролята на кум. „ Решението ми да се омъжа е най-хубавото нещо в живота ми”, призна си Фокс.