Футболната сватба на годината е факт – капитанът на „Реал Мадрид“ Серхио Рамос се ожени за дългогодишната си половинка – телевизионната водеща Пилар Рубио, в родния град на футболиста Севиля. Сватбата беше повече от пищна – 500 звездни гости уважиха събитието, като за тяхното забавление младоженците бяха осигурили изпълнение на живо от легендарната шведска рок група Europe. 

Серхио и Пилар се врекоха във вярност в „Катедрал де Севиля“, а по улиците бяха застанали стотици хора, които искаха да ги видят. Булката беше заведена до олтара от баща си, а младоженецът бе придружен от майка си, която изненада с традиционната „мантия“ или шал, носени в миналото от жените и характерна за областта Андалусия, която се повдига върху главата и пада свободно назад.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



След церемонията младоженците излязоха и се целунаха пред всички журналисти и хора, дошли да отразят и видят събитието.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Също като пищната сватба, за която съвсем очевидно не са пожалени никакви средства, и булката беше неотразима в рокля на ливанския моделиер Zuhair Murad, която напълно отразяваше блясъка и разкоша на събитието – с много камъни, дълъг свалящ се шлейф и неповторим воал отново с много камъни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По-интересен детайл от визията на 41-годишната булка беше нейният сватбен букет, който беше много изчистен откъм дизайн, но беше съставен само от черни калии. За него булката сподели: „Заложих на черния букет, защото исках да подчертая индивидуалността си и се получи перфектна смесица“.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пилар Рубио беше избегнала и никога не слизащите от сватбения подиум букли и кокове, залагайки на плитки – две отстрани, които се виждаха изпод воала и една по-голяма отзад.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


След церемонията в катедралата младоженците и гостите са се отправили на празненство в ранчото на футболиста. Сред известните поканени на сватбата са били Виктория и Дейвид Бекъм, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Лука Модрич, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



33 годишният Серхио и 41-годишната Пилар са двойка от 2012 г. и имат 3 деца -Серхио-младши, Марко и Алехандро.

Вижте кадри от футболната сватба на годината във видеото.