.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бриа Мърфи за моделите: Някои ядат памук, за да са сити

LadyZone.bg | преди 5 години
бриа мърфи - 4
Снимка: JLP
Памук, овкусен с портокалов сок - как ви се струва цената на това да си слаб?

В интервю за американска телевизия дъщерята на комедийния актьор Еди Мърфи разказва за натиска, който индустрията упражнява над моделите да бъдат перфектни. Самата тя е модел – снима се за списание Maxim, рекламно лице е на козметика за коса, има и участие в музикален видеоклип. Последната й цел е да стане един от световноизвестните ангели на Victoria’s Secret.

бриа мърфи - 3
Снимка: Maxim.com

Бриа Мърфи говори за това колко е трудно да поддържаш теглото си постоянно ниско и в готовност за поредното ревю. Някои от момичетата поддъжрат форма като не ядат нищо, или по-скоро си хапват топки памук.

бриа мърфи - 1
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

„Чувала съм за момичета, които ядат памук с портокалов сок... вземат памъка, топват го в сока и го изяждат, за да се почувстват сити”, казва Бриа и допълва, че памукът залъгва, че си се нахранил, но всъщност не си.

бриа мърфи - 2
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

„Натискът да бъдеш перфектен е прекалено голям”, признава още 23-годишната дъщерята на Еди Мърфи, която е и най-голямото от петте деца на актьора и съпругата му Никол.

Ние смятаме, че красотата не може да плаща толкова огромна цена, а вие?

Ключови думи:Звезди, Диети, Тяло
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?