Брад Пит избра доста тематичен и скъп подарък за рождения ден на своята любима, която навърши 38 във вторник – 4 юни. Актьорът похарчил 3000 паунда за изискано бельо за Анджелина Джоли, както и за дизайнерски дрехи.

Може би медиите не биха били толкова любопитни какви подаръци си разменят двамата, ако Анджи не беше претърпяла поредица от сериозни операции за отстраняване на млечните й жлези, които имаха за цел да предотвратят появата на рак на гърдата. Това е й причината подаръкът да е толкова тематичен.

Снимка на 15-годишната Анджелина, които преди няколко години бяха продадени на търг. Снимка: Splash/Guliver Photos

Източник на вестник The Sun заявил: „Откакто Анджи се възстанови от операциите, тя и Брад се държат като влюбени тийнейджъри. Не могат да свалят ръцете си един от друг.”

На премиерата на новия филм с участието на 49-годишния актьор в Германия, той подсказал на медиите, че подаръкът е „мръсен” и прекалено личен, за да споделя какъв е той.

„О, това е лично, много лично. Но винаги й подарявам нещо за нея самата като жена и майка, но винаги е нещо мръсно. Винаги.”

В Германия Анджелина отново придружи Брад, като отново беше заложила на класическото – беше заменила черната с бяла рокля.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos



Източникът допълва за реакцията на влюбената половинка на Брад: „Анджелина беше толкова развълнувана от подаръците, че се просълзи. Тя няма търпение да стане негова съпруга това лято.”