Брад Пит и Анджелина бяха най-популярната звездна двойка на 21 век, затова много от нас бяха неприятно изненадани, когато през септември 2016 г. актрисата подаде документи за развод. В основанията се казваше, че двамата имат „непреодолими различния“, но истината се оказа много по-смущаваща.

Снимка: Getty Images

Тази седмица списание „Пийпъл“ разкри документ, пуснат по желание на самата Анджелина Джоли, от който става ясно, че малко преди окончателното им разделяне е имало един голям скандал високо в небето.

Снимка: Getty Images

Ние вече знаехме, че актрисата обвинява известния си бивш съпруг, че е атакувал вербално и физически едно от децата им. Сега научихме още подробности, които доказват, че връзката им е била много токсична и е по-добре, че е приключила.

Снимка: Getty Images

 

Семеен скандал сред облаците

Инцидентът се е случил на 14 септември – няколко дни преди Анджелина да поиска развод. Семейството се е прибирало от Франция към Лос Анджелис, когато е възникнал конфликт между Брад Пит, съпругата му и най-големия им син.

Снимка: Getty Images

В показанията си Анджелина казва, че държанието на Брад Пит през целия път е било такова, че я е карало да се чувства „като заложник“. В един момент той я е сграбчил, разтърсил я е, блъснал я е към стената и е ударил покрива на самолета.

Снимка: Getty Images

Едно от децата им е опитало да защити майка си и е нарекло Брад с обидна дума. Това е вбесило мъжа и на Анджелина ѝ се е сторило, че той ще посегне на детето. Актрисата е сключила ръце около врата на съпруга си и е започнала да го души.

Според Анджелина Брад Пит се е държал като чудовище – имитирал е поведението на чудовище и им е крещял. Анджелина и децата са замръзнали от страх и не са знаели какво да направят.

В резултат на този сблъсък и двамата актьори получават леки наранявания и синини, които са констатирани от органите на реда. Семейството плаща 25 000 долара заради щети, нанесени на самолета и най-вече за премахване на петна от вино и бира.

 

Какво ще се случи сега?

Близките на Брад Пит са убедени, че изваждането на документите на бял свят са опит на Анджелина да навреди на имиджа на бившия си съпруг. В момента двамата, макар да са финализирали развода си, видят съдебна битка за попечителството над шест от седемте си деца (Мадокс вече е пълнолетен), както и за разпределение на общото им имущество.

Действително документът, пуснат в публичното пространство, не би могъл да послужи за нищо. Разследването на ФБР е приключило и никой не е подал жалба, така че би било невъзможно някой да заведе дело срещу другия заради случилото се.

Снимка: Getty Images

Ситуацията обаче се изостря все повече и не е изключено да станем свидетели на дело, подобно на това между Амбър Хърд и Джони Деп. Тогава съдебният спор започна със статия, написана от Амбър, в която тя обвинява Джони е домашно насилие (без да го назовава по име). Джони Деп обаче прие текста като клевета, а съдебните заседатели се съгласиха с него, така че сега Амбър трябва да му плати над 8 милиона долара.

Ако се стигне до публичен съдебен процес, подобен на този на Джони срещу Амбър, със сигурност ще научим още много неприятни подробности за отношенията между Брад Пит и Аджелина Джоли.

Още за Брад Пит и Анджелина Джоли след развода: