.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Блейк Лайвли - от грозното патенце до красивия лебед

| преди 7 години
362885.jpg
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Годините в училище за нея са били опасни времена
Нейна запазена марка са дългата светла коса и бенката под дясното око. Днес. Но преди години, в училище по-скоро са били кривите й зъби? Не забелязвате такива на скорошните й снимки, нали?

За училищните си години Блейк разказва, че са били опасни времена. Докато снима филма „Сестринството на пътуващите панталони” (2005) се откъсва за дълъг период от училищните си приятели. Когато се връща, установява, че много неща са се променили. Дълго време не можела да се включи в ежедневните шеги, защото не знаела какво се е случвало, докато тя е била на снимки, което я карало да се чувства неудобно. В приятелките си кръгове била зиместена от други хора и  се чувствала излишна и изгубена за известно време. Около нея имало много коварни хора и клюкари. Но по думите й тя не вярвала, че те са лоши, просто обичали да говорят лоши неща за другите.
Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Спазвате ли диета в момента?