Вики Терзийска, Ice Cream, Бобо и много други обичани изпълнители ще пеят благотворително на 4 декември от 20 часа в столичното заведение Once Upon A Time Библиотека в подкрепа на 5 хиляди социално слаби семейства.

Ice Cream

В благотворителния концерт изложба ще се включат още поп певицата Тони и талантливият Светльо Къслев, които подариха съвместната си песен „Любов“ на благотворителната инициатива, организирана от Holiday Heroes.

Наред с музикалната част, в подкрепа на каузата ще има още много благотворителни инициативи. В заведението ще се проведе благотворителен търг, на който всеки желаещ може да закупи вещ, която е била собственост на известна личност.

Сред предметите, предвидени за аукциона, са специално предоставените от футболиста Валери Божинов тениска, топка и бутонки, както и короната на модела Бориса Тютюнджиева.

Сред най-атрактивните предложения на търга ще е топката от грациите на националния отбор по художествена гимнастика. По време на събитието ще бъдат представени и картини на родни художници.

 

 

Входът за благотворителната вечер стартира от минимална цена 10 лева. Всеки, желаещ може да остави сумата, която сам прецени, като всички парични средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

 

Всеки желаещ да помогне в набирането на храна и средства за семействата в тежко финансово положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и изпращайки смс с текст DMS GEROI на DMS номер 17 777.