.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Блага вест #6 – Прочети тази книга най-после!

| преди 3 години
книга
Снимка: Thinkstock
Искаш ли и тези празници да са като миналогодишните – забързани, суетни, с дни, изтекли като сух пясък в детско пластмасово сито?!

По Коледа обикновено си представяме идилични картини, в които четем книги, сгушени под мекото одеало, опънали крака към огъня на камината, а навън кротко вали пухкав сняг. Ще натрупа, ще стане още по-красиво – бяло, меко. Но ние ще си седим вътре, на топло, ще пием горещ шоколад и ще четем любимата си книга.

Всъщност бясно препускаме по магазините, в търсене на подаръци за семейство, близки и приятели; трескаво правим сметки, така че да не го закъсаме със семейния бюджет до края на годината; купуваме хранителни продукти, вино, шампанско, а трябва и да се подготвим за фирменото парти – нова рокля, маникюр, прическа...

Блага вест #5 - Коледният дух е заразен като настинкаВ коледната сутрин на масата чакат топли бухтички, поръсени с пудра захар, а кафето отдавна е прескочило оградката на кафеварката и се е забълбукало.

Книгата е на нощното шкафче. Ако беше жива, със сигурност щеше да крещи високо „Защо ме изостави?” Всъщност си седи кротко и събира прах. До нея няма чаша, пълна с горещ шоколад и бонбони маршмелоу. Дори кръгче от мокра чаша няма.

Искаш ли и тези празници да са като миналогодишните – забързани, суетни, с дни, изтекли като сух пясък в детско пластмасово сито?! Спри и просто помисли дали кутията с руска салата и червената рокля с гол гръб ще ти доставят повече удоволствие от страниците, които буквално могат да те отведат в друг свят.

Направиш ли го, със сигурност ще имаш време и за книгата, и да запалиш камината!

Блага вест #2 - По-добре зеленчуци и любов, отколкото угоена крава и омразаЩе я откриете в аромата на току-що отчупено парче гореща питка

Коледна идея: Сред вечните коледни книги са "Коледна песен" на Ч. Дикенз, Лешникотрошачката и "Царят на мишките" на Ернст Теодор Амадеус Хофман.

Топ 10 на най-бележитите коледни книги за децаТолкин, Дикенс, Хофман и С.С. Луис са сред творците, създали най-обичаните и запомнящи се коледни истории за деца
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?