.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Блага вест # 18 - най-много ни липсва вяра

| преди 3 години
вяра
Снимка: Thinkstock
А имаме нужда от нея, за да ни стопли и да поискаме да живеем пълноценно

Какво им липсва най-много на хората в днешно време? Пари? Време? Чист въздух? Всъщност най-много им липсва - вяра!

Липсва им да вярват в доброто, в хубавото, в обичта. Да вярват на близките си и дори на себе си!

Блага вест #16 - за да разберете света истински, трябва да свалите всичките си преградиАко се занимавате с нещо, което не харесвате, е твърде вероятно да се провалите

Забързани, вперили поглед в таблото, което показва кога идва следващият трамвай, замислени какво да сготвим за вечеря, забързани да си платим сметките, изморени да се усмихваме насила, концентрирани да решим поредния проблем, следваме пътя на логиката, в който няма място за чувства и вяра. 

Дано идващите празници и новата година ни донесат най-вече това - вяра! Но не тази, която те кара да се чувстваш малък пред силата на някакви небесни божества; не тази, която ти тежи на врата като верига; не тази, която те кара да си купуваш свещи, правени в малки тъмни стаички. А вяра, която да запали радостта в живота ни, да ни стопли и да ни накара да искаме да живеем пълноценно. Просто вяра, че утре ще е поредният хубав ден, който ще сътворим с ръцете си и ще видим с очите си. И ще се случи, защото сме го повярвали!

 

Как ви действа есента?