.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Теленор призовава бизнеса в България да работи активно с хората с увреждания

| преди 38 седмици
теленор
Главният изпълнителен директор на Теленор България г-н Оле-Бьорн Шулстъд поздрави новите участници в програмата на компанията за заетост на хора с увреждания Оpen Mind на събитието за откриване на третото годишно издание на програмата в София, 22 ноември 2017 г.
Телекомът сподели опита си от Open Mind, за да улесни компаниите при въвеждане на подобни програми

Теленор призова бизнеса в България да работи по-активно с хората с увреждания, като сподели с представители на социално-ангажирани компании своя ценен опит от работата си по програмата Open Mind, както в България, така и на централно ниво. Представители на телекома разказаха за това какви са стъпките, които една организация трябва да направи, за да бъде успешна за всички заинтересовани страни подобна инициатива, какви са спецификите при адаптирането на сградата, подбора на служителите, работата с тях и развитието им като личности и професионалисти.

теленор
(отляво надясно) Изпълнителният директор на Агенцията за хората с увреждания г-н Минчо Коралски, ръководителят на програмата Open Mind в Теленор Груп г-жа Ингрид Ииме и главният изпълнителен директор на Теленор България г-н Оле-Бьорн Шулстъд на събитието за откриване на третото годишно издание на програмата на Теленор за заетост на хора с увреждания Оpen Mind в София, 22 ноември 2017 г.

Инициативата Open Mind дава възможност на хора с увреждания да повишат квалификацията и конкурентоспособността си чрез работа. Теленор обяви старта на третото издание на програмата, в което тази година трима нови служители ще се присъединят към екипа на телекома. Днес те бяха представени от главния изпълнителен директор на компанията Оле Бьорн Шулстъд и бяха приветствани от колегите си в звена „Клиентски жалби“, „Обслужване на клиенти“, „Устойчиво развитие“. Те ще работят по конкретен проект за период от две години, а Теленор ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. През този период участниците ще могат да обогатят знанията и уменията си, да се учат от най-добрите професионалисти в Теленор и да натрупат опит и увереност. След приключване на участието си, те ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

теленор
Изпълнителният директор на Агенцията за хората с увреждания г-н Минчо Коралски говори пред участниците в събитието за откриване на третото годишно издание на програмата на Теленор за заетост на хора с увреждания Оpen Mind в София, 22 ноември 2017 г.

Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на Теленор и глобалната инициатива на Теленор Груп Open Mind. През 2015 година компанията посрещна първите петима участници в програмата, които работиха в дирекциите „Управление на процеси“, „Правни отношения“, „Финанси“, „Технологии“ и „Грижа за клиента“, а през 2016 следващата вълна от участници – отново петима на брой се присъединиха към екипите на „Човешки ресурси“, „Грижа за клиента“, „Маркетинг“. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?