.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Колко пъти в годината жените мислят за смяна на работата?

Евгений Милов | преди 35 седмици
работа
Снимка: iStock
И вие ли го правите толкова често?

Понеделниците могат да бъдат ужасни след хубав уикенд, но когато човек не харесва работата си, всеки следващ ден от седмицата носи същото усещане.

Проблемът не е в понеделника, разбира се, а в това, че човек има нужда да смени работната среда с нещо друго. Звучи ли ви познато? Колко често в година сериозно обмисляте да напуснете, за да пробвате нещо друго?

Жените във Великобритания си мислят за търсене на нова работа 17 пъти в годината. И вие ли го правите толкова често? Защото това констатират резултатите от проучване на Aсоциация на счетоводителите (Association of Accounting Technicians) на Острова.

Въпреки подобната честота в мислите на всяка средностатистическа жена в страната, дамите не са променили работата си през последните пет години. 

По-драстичните мисли - да започнат напълно нова кариера, а не само търсене на нова работа, занимава умовете на жените поне десет пъти в годината.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?