Говорите си сами, забравяте и сте толкова хаотични, че си мислите дали не полудявате? А замисляли ли сте се за друго? Че може да сте гении. Всичко от изброеното важи както за лудите, така и за супер интелигентните хора. 

Склонни сте да забравяте

Звучи странно, но забравянето е признак на гениалност. Спомнете си своя професор или преподавател в университета, известен със своята хаотичност и разсеяност. Умът на гениите е зает с много неща. От това се поражда и тяхната специфична хаотичност, която остава неразбираема за много от околните. 

Говорите си сами

Хората, които говорят сами със себе си, са всъщност значително по-умни, защото, чрез говорене, те засилват идеите си и запомнят нещата по-добре. Ако си говорите сами, знайте, че не сте луди. По-скоро може да сте гении.

Любопитството ви е ненаситно

Гениите са любопитни и любознателни за всичко, което ги заобикаля. Те искат да разберат много неща – от гледната точка на хората около себе си до дълбочината на океана. И това любопитство не познава граници.

Наслаждавате се на четенето

Четящите хора понякога се приемат за скучни, но в действителност четенето е най-великият инструмент, с който можем да тренираме менталното си здраве. Гениите обожават да прекарват времето си с поглед в страниците на книгите, защото това им позволява да научават нови неща.

Обичате предизвикателствата към съзнанието си

Част от процеса на научаване на нови неща са предизвикателствата към съзнанието и ума – загадки, дебати, спорове и т.н. Гениите обожават дългите разговори и възможността да убедят друг човек в своята правота.