Снимка: GettyImages/Guliver PhotosСпекулациите с предполагаемата бременност на Бионсе Ноулс могат да бъдат раздухани. Самата тя го направи, появявайки се на Музикалните награди на MTV в оранжева широка рокля с видимо издуто коремче. 29-годишната музикална дива позираше за снимки преди началото на шоуто, като не спираше да гали корема си, казвайки „Имам изненада”. В следващия момент съпругата на Джей Зи учуди всички с признанието: „Щастлива съм да ви съобщя, че е истина”, цитирана от сп. „Пийпъл”.

 

По-късно по време на шоуто, което се проведе на 28 август, тя изпълни песента „Love on Top”*, като извика на събралата се публика „Искам да се изправите и да почувствате любовта, която расте в мен”.

 

Новината идва като гръм от ясно небе дори и за близки приятели на звездната двойка, цитирани от сп. „Пийпъл”. „Бионсе никога не е била по-щастлива, а Джей Зи се държи като въодушевено дете" са споделили те пред престижното издание.

 

Бионсе Ноулс и Джей Зи започнаха да се срещат през 2002 година. Сключиха брак през 2008-ма, а сега – три години по-късно очакват първата си рожба.

 

*Love on Top – от английски, означава любовта на върха