Бионсе (на 29 години) е имала само едно гадже през тийнейджърските си години, но връзката им никога не минала на „второ ниво” и тя била „неопорочена”, когато срещнала Джей Зи, твърди самата тя.

"Хората сигурно ще са изненадани, че нямам никакъв опит. Когато бях на 12-13 години, срещнах първия си приятел и останахме заедно, докато станах на 17 години. На тези години това си е дълга връзка. Винаги съм била много вярна и малко по-зряла за възрастта си. Но тогава бях още малка, така че това не беше истинска връзка, не сме живели заедно... Това е единствената ми връзка с момче и от тогава съм имала само още един мъж в живота си - Джей", споделя певицата пред сайта MediaTakeOut.com.

Това не е толкова изненадващо, тъй като Бионсе е известна с перфекционизма и отдадеността, с които преследва постижения в кариерата си от ранна детска възраст.

Сред всички певици и холивудски старлетки, тя е една от малкото, които вече толкова години успяват да запазят името си далеч от скандали и шокиращо обществото поведение.