През изминалата седмица решихме да ви попитаме дали бихте простили изневярата.

Оказва се, че най-много от вас (34,22%) са по-скоро уклончиви и отговарят със: „Зависи от много неща. Ако съжалява искрено, може би бих простил(а).” Щастливките, на които това не се е случвало, са обнадеждаващо много – цели 24, 86%, но и 21, 04% пък са категорични – има ли изневяра, няма прошка!

6,69% от гласувалите са склонни да поемат вината за предателството на партньорите си, причините за което не смеем да предполагаме какви са.

В коментарите си дамите са доста мъдри – от „случвало ми се и съм прощавала”, до „ще простя и ще скъсаме”. В най-общи линии – склонни сме да прощаваме, но трябва да сме сигурни, че това е било грешка, която и партньорът ни счита за такава. По възможност - държим да съжалява, при това искрено.

Все пак - изневерите са опасна зона, така че, каквото и да говорят хората, внимавайте.

Що се отнася до разкрасителните процедури – поздравления. Винаги сме казвали, че доброто самочувствие е ключът към щастието и успеха, така че няма да се тревожим за цели 45,09% от вас, които смятат, че нямат никаква нужда от уголемяване на устните, защото и така са си повече от добре.

Естественото си е най-хубаво, смятат 24,38% от участничките.

12,9% пък обмислят подобна процедура, но не със силикон, а с друг материал. 9,46% пък се плашат от пластичните операции, а 4,91% отдавна имат намерение да уголемят устните си, но все нещо друго канализира финансите им. Дамите, подложили се на операцията, са само 1,07%.

Диетите пък често се оказват възпрепятствани от любовта ни към… шоколада. 27,57% не могат да се откажат от сладкото какаово изкушение, което обичат да си похапват по всяко време.

С много малко по-назад са почитателките на вафличките, тортите и всички онези неща, които намираме в хубавите сладкарници – 26, 99%. Пастата, пиците, хлябът и тестото са греховна страст на 23,24% от гласувалите в анкетата. 10,22% пък могат без всичко, защото са машини. Да продължават в същия дух ги съветваме ние.

5,66% не могат да разберат как чаша вино вечер може да е толкова вредна за диетата, а 4,26% от вас не могат да устоят на вкусна пържола. Интересно и полезно предложение за всички, които намират сериозни затруднения в ограничаването на някои храни, е в коментарите под анкетата. Танцувайте.

Или спортувайте, добавяме ние.

Благодарим на всички за гласовете, както и за коментарите.

Сега пък искаме да разберем как успявате да стигнете до работното си място в тези поледици, обичате ли да флиртувате, спортувате ли, когато сняг забръска и ще бъдете ли в крак с пролетната тенденция очите да са в черно, а „душата бяла”?