.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бельото е важно - отървете се от старите сутиени и лошите навици

Боряна Константинова | преди 51 седмици
Сутиен, бельо
Снимка: istockphoto.com
Време ли е да захвърлите стария сутиен и трябва ли да проверите размера за новия?

Малко лични (и мръсни) тайни за жените разкри проучване във Великобритания – повечето от тях използват сутиените си шест години, преди да ги изхвърлят.

Всяка една от десет дами признава, че носи един и същи сутиен цяла седмица, без да го пере... Интересен факт е, че 10% от всички наблюдавани имат "сувенирни" сутиени, които дебнат от шкафчето за бельо около 11 години.

Изследването е направено анонимно, като резултатите сочат, че жените от Северна Ирландия на възраст над 65 години са най-претенциозни - повече от половината сменят сутиените си поне на всеки два дена.

Сутиен
Снимка: istockphoto.com

Проведено от Debenhams, проучването установява и че 1/3 от дамите никога не са носили подходящи сутиени, а огромна част не са проверявали мерките си за бельо от 20 години.

Размерът на чашката и обиколката на гърба са важни. 24% от дамите не знаят как да си избират сутиена и кои мерки им трябват. Те научават от изследователите в проучването, че цифрите (32, 34, 38...) се отнасят до обиколката на гърба, а А, B и С оразмеряват дълбочината и размера на чашката.

Сутиен
Снимка: istockphoto.com

Не е редно един сутиен да се ползва цяло десетилетие. Защо да носите сутиена по-дълго от чорапите и обувките си? Тялото се променя с течение на времето, а сутиенът се износва и губи своята еластичност. Любимият и дори перфектен сутиен, няма как да бъде същият след 10 години пране и носене. Понякога дори може да причини белези около гърдите, където се търкат лентите.

Да, бельото е под дрехите, но то е и основата на начина, по който се обличаме. Подбирайте го правилно, за да се чувствате уверени и секси.

Ключови думи:Бельо, Сутиен
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?